USB Disk Security v6.2.0.30 Final Tam Sürüm

&

Katılım
27 Eki 2010
Mesajlar
0
Puanları
63
Scorpion_20121222_14h44m19s_002_USBDiskSecurity.jpg


USB Disk Security v6.2.0.30 Final Tam Sürüm

Sisteme takılan tüm taşınabilir cihazları denetleyerek bilgisayarı bu cihazlardan gelebilecek zararlı yazılımlardan koruyan USB Disk Security, sisteme güven içinde her türlü cihazı bağlayabilmenizi sağlıyor.

Her marka USB bellek, iPod, hafıza kartları, flash bellekler yani kısacası aklınıza gelebilecek taşınabilir tüm cihazlar sisteminiz için tehlike oluşturabilir. USB Disk Security bu yolla bulaşabilecek tüm tehditlere (virüs, solucan, trojan, spyware, riskware, rootkit) karşı bilgisayarınızı korur. Bilgisayarınız çevrim dışıyken de etkili olan program her tür virüs programıyla uyumlu çalışır. Programın tam sürümü kullanım süresinde ücretsiz güncelleme desteği sunmaktadır. Az yer kaplayan program bilgisayarınıza güvenle her türlü taşınabilir cihazı bağlayabilmenizi sağlar. Ayrıca program çıkarılabilir cihazların güvenli kaldırılmasını sağlıyor.

Kurulum
Programı Türkçe dilini seçerek kurunuz. Kurulum bittikten sonra keygeni çalıştırın. Virüs tehdidi yoktur. Generate tuşuna basın. Alacağınız kullanıcı adı ve seriali ana menünün en altındaki aktivasyon bölümünü tıklayarak ilgili yerlere yapıştırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Tam sürüm kullanın.

Boyut: 6 Mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Kaspersky İnternet Security 2012/ Temiz.
Platform: Windows 7 / Vista / XP / 32x64 bit

 

Üst Alt