SORUN

Katılım
24 Eki 2013
Mesajlar
89
Puanları
6
Ahmet hocam siteye giriş yaparken şifremi yazıyorum şifrenizi yanlış girdiniz yazıyor aynı şifreyi tekrar yazıyorum ama bu sefer kabul ediyor bu siteye her girişimde şifremi 2sefer yazmak zorunda kalıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? :( :( :(
 

&

Katılım
27 Eki 2010
Mesajlar
0
Puanları
63
SORUN

Kullandığın tarayıcının ön belleğini temizle.
Daha sonra sıfırdan giriş yap giriş yaparken şifre kaydedilsin mi diye soracak buna evet diye cevap ver. Bir daha sorun yaşamazsın. Mozilla kullanıyorsan tarayıcının yukarısında araçlar menüsü var. Bu menüden seçeneklere gir. Gelişmiş bölümden ağ yazan yere gir ve son olarak şimdi temizleyi tıkla kayıtlı olanları sil.
Google crome kullanıyorsan buna tıkla chrome://settings/ yada bunu al tarayıcına yapıştır ... Açılan sayfadan geçmiş e gir.
Tarama verilerini temizleye tıkla
açılan ekrandan hepsine tik koy ve onayla...
 
Katılım
24 Eki 2013
Mesajlar
89
Puanları
6
SORUN

chorme kullanıyorum geçmişi temizlemeyi zaten biliyorum yapıyorum zaten ama olmuyor bilgisayarın şifreyi hatırlamasınıda istemiyorum neyapabilirim
 

&

Katılım
27 Eki 2010
Mesajlar
0
Puanları
63
SORUN

Google crome de geçmişi temzilerken en baştan temzileyi kullan. Birde bilgisayarının temp dosyasını boşalt. Bunu bilmiyorsan arama motorlarında temp dosyasını boşaltma diye ara çıkacaktır.
Bu da olmadı sorunun ne olduğunu ayrıntılı anlatın cevap verelim yardımcı olalım. Başımızın üstünden yeriniz var.
 
Üst Alt