2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sosyal Bilgiler Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

zümre.png

2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Sosyal Bilgiler ile T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersleri için, MEB’in güncel takvimi ve yeni ölçme-değerlendirme yönetmeliği dikkate alınarak hazırlanan Sene Başı Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı kullanıma hazırdır.

Dosya İçeriği​

• Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli: 5 ve 6. sınıflardan sonra bu yıl uygulamaya giren 7. sınıf Sosyal Bilgiler programı, öğrenme çıktıları ve erdem-değer-eylem çerçevesi gündeme alınmıştır.
  • 8. Sınıf LGS ve İnkılap Tarihi: Beceri temelli soruların analizi, süreç odaklı kazanım değerlendirmeleri ve LGS hazırlık planlamaları ayrıntılı şekilde işlenmiştir.
  • Ortak Sınavlar ve Ölçme-Değerlendirme: Yeni yönetmelik hükümleri, açık uçlu yazılı örnekleri ve ders içi katılım esasları dosyada yer almaktadır.
  • Proje Görevleri (5-6-7-8. sınıflar): Maarif Modeli’ne uygun şekilde güncellenmiş dönemlik proje ödevi konuları eklenmiştir.
  • Dereceli Puanlama Anahtarları (Rubrikler): Pano, harita, afiş/poster, tablo, drama, maket, kitapçık ve proje değerlendirme ölçekleri eksiksiz olarak tutanak sonuna eklenmiştir.
📌 Dosya içeriğindeki okul ve öğretmen isim alanlarını kurumunuza göre düzenleyerek doğrudan kullanabilirsiniz. Yeni eğitim-öğretim yılının hepimize başarı ve kolaylıklar getirmesini dilerim.

Ekli dosyalar

• Sosyal Bilgiler Zümre Toplantı Tutanağı.docx
    52.3 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

Son mesajlar

Üst Alt