E-Müfredat'a Uygun Sene Sonu ŞÖK (Kısaca) 2017 - 2018

&

Katılım
27 Eki 2010
Mesajlar
0
Puanları
63
E-Müfredat'a Uygun Sene Sonu ŞÖK (Kısaca) 2017 - 2018

E-MÜFREDATA UYGUN Ş.Ö.K GÜNDEMİ

1-Açılış ve Yoklama

1-6/A sınıfı Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı 6/A sınıfına giren öğretmenlerin katılımı ile başlamıştır.

2-Bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi

2-Bir önceki toplantıda alınan kararlar gözden geçirilmiş ve herhangi bir aksaklık olmadığı görülmüştür.

3-Öğrencilerin başarı durumlarının incelenmesi ve başarı artırıcı önlemlerin alınması

3-Öğrencilerin başarı durumları incelenmiş, 6/A sınıfının genel olarak başarılı olduğu görülmüştür. Başarısız olan bazı öğrencilerin ise sınava katılmayan, ödev getirmeyen ve devamsızlık yapan öğrenciler olduğu anlaşılmıştır.

Öğrenci başarısını arttırmak için okul-veli işbirliğine gidilmesi, öğrencilerle bireysel ilgilenilmesi, ders çalışma yöntemleri hakkında bilgi verilmesi ve test çözme tekniğinin öğretilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

4-Sınıfın genel durumunun görüşülmesi

4-Sınıfın genel durumu hakkında bilgi veren Sosyla_bil_ogrt, sınıfın aktif ve başarılı bir sınıf olduğunu, bazı öğrencilerde derse ve okula karşı ilgisizlik olduğunu söyledi.

Bunun dışında çok başarılı öğrencilerle başarısız öğrencilerin bir arada olduğunu, bunun da sınıfı olumsuz etkilediğini ifade etti.

5-Öğrencilerin davranışlarının değerlendirilmesi

5-Öğrenci davranışları hakkında bilgi veren Sosyla_bil_ogrt, sınıfın genel olarak iyi olduğunu, öğrenciler arasında uyum sorunu olmadığını söyledi. Bazı küçük sorunların yapılan bireysel görüşmeler sonucu ortadan kaldırıldığını ifade etti.

6-İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin ilgili maddelerinin ( madde 47,48 ) incelenmesi

6- İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 47. ve 48. maddeleri göz önüne alınarak başarısız olan öğrencilerin değerlendirilmesi yapılmış ve bir üst sınıfa geçmelerine ( 8.SINIFLAR İÇİN – MEZUN OLMALARINA) karar verilmiştir.

7-Dilek ve Temenniler

7-6/A sınıfı öğretmeni Sosyla_bil_ogrt, önümüzdeki eğitim öğretim yılının daha verimli ve başarılı geçmesi temennisiyle katılımcılara teşekkür etti.

8-Kapanış

8-Katılımcılara teşekkür eden Sosyla_bil_ogrt, toplantıya son verdi.
 
Üst Alt