Önemli Duyuru

&

Katılım
27 Eki 2010
Mesajlar
0
Puanları
63
Sitemizle ilgili olsun ya da olmasın. Herhangi bir konuda bilgisyar programlarınız yoksa, ulaşamıyorsanız, bilgisayarınızı çalıştırmada programlarınız yetersiz kalıyorsa, derslerle ilgili veya ilgisiz herhangi bir konuda programa ihtiyacı olan üyelerimize özel mesaj göndermeleri ile kişiye özel ücretsiz istediği tüm programların full versiyonu 24 saat içerisinde gönderilir.
Yapmanız gereken sadece bilgisayarınızın eksik olan programını tespit etmek. Tespit ettiğiniz eksik programın versiyon numarasını ve eksiksiz olarak ismini bana özel mesaj atmanız yeterlidir.
:p
Örnek: Alex kardeşimin bilgisayarında office programı var ama 2003 ve 2007'yi kurmak istiyor, bir de bu programın aktivasyon vb seri numara vb.ni istemesini istemiyor. yani eline geçen bu programı kurunca herşeyi full olacak. Serial'ı , crek'i, herşeyi içinde bulunacak. Alex bana Benim office 2007 Türkçe full programına ihityacım var diye özel mesaj atıyor. ve artık bitiyor. Biz gerekeni en kısa zamanda yapıyoruz. ( size googlede arama yapmadan direk indirme linkini veriyoruz ) siz ordan virüslere bulaşmadan gönül rahatlığı ile indiryorsunuz ve bilgisayarınıza kuruyorsunuz.Hepsi bu kadar....

Karşılığında ne istiyoruz: sitemizden indirdiğiniz herhangi bir dosyaya teşekkür ederim diye bir cevap yazıyorsunuz. hepsi bu kadar..
 
Üst Alt