Dosya / Belge gönderen dostlarımız

Sadık Hoca

Sadrazam

Katılım
8 Şub 2013
Mesajlar
633
Puanları
43
Sayın site yöneticisi bu mesajı lütfen silmeyin.
Böyle bir konu açmamın amacı yayınladığım bir çok belgenin sadece bana ait olmadığını belirtmek içindir. Eğer belgenin kendisine ait olduğunu belirten olursa hemen kaldırılacaktır. Şunu söyleyeyim bu tür forum siteleri hiçbir kar amacı taşımadan sadece paylaşmayı planladıkları için bir belgenin başka yerlerde paylaşılması çok sorun olmasa gerek. Emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bana belge veren öğretmen arkadaşlarımın isim listesi:
Selçuk Kanmaz, Hakan, Özge, Hakan Balta, Şehmuz Karlı, Reşat KÖZKUT, Ahmet Tektaş, Selim Ballıcan, Sait Ballıcan, İbrahim Suçağı,Zeyrek Ünal, Sami Taneri, Mustafa Öztürk, Ercan Yıldırım, Salman Baba, Selvi Fındık, Raziye Öztürk, Fatma Meydan, Emine Özsöz, Melek Büyük ve daha ismini sayamadığım bir çok arkadaşımdan dosya aldım ve bu belgeleri onların adına paylaşıyorum.


Aldığım belgelerin hepsinin yüzde yüz kendilerinin olmadığı bir gerçektir. Ondan dolayı böyle bir konu açtım,Şunu unutmayın sitenin hiçbir kar amacı taşımadığı düşünülürse size ait dosyanın, belgenin burada veya başka bir sitede paylaşılması sorun oluşturmaz. ve bu sitede size ait olduğunu düşündüğünü belge olursa lütfen o mesajın altına cevap yazarak belirtin ki, hemen kaldıralım. Anlayışınıza sığınıyorum gereken desteği vermenizi temenni ediyorum.
İsminiz yazılı değil ama size ait belge varsa isminizin bu kişiler arasında olmasını istiyorsanız bu konuya cevap yazmanın yeterli. . .
 

&

Katılım
27 Eki 2010
Mesajlar
0
Puanları
63
Dosya / Belge gönderen dostlarımız

Hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Bunu yapmanız çok güzel olmuş. Ben deböyle bir şey düşünüyordum ama hep erteliyordum. İyi oldu bu sayede alıntı yaptığımız kardeşlerimiz belgelerinin paylaşılmasından daha da memnun olacaklar. Bende de çok fazla belge var bunları yayınlarken elimden geldiğince yararlandığım kişilerin ismini vermeye çalışıyorum.

İlginize teşekkür devamını beklerim...


(Bu arada gerçekten Yandex olayını iyi kapmışsınız, olayı kökten halletmişsiniz.
Yandex' i ortak kullanmamız iyi oldu, çünkü o belgelere dosyalara bende ulaşabiliyorum. )
 

Ömür Dediğin

Kazasker

Katılım
26 May 2013
Mesajlar
43
Puanları
6
Dosya / Belge gönderen dostlarımız

Hocam benim gönderdiğim dosyaları da gönül rahatlığıyla yayınlayabilirsiniz.
 
Üst Alt